het verblijf

Wij vinden het belangrijk dat u naast optimale zorg ook een aangenaam verblijf zult hebben bij Tijdelijk Thuis bij Kaat. Het zorgpension biedt ruimte voor 1 persoon. De kamer is ingericht als zijnde een appartement. Daarnaast is de kamer standaard uitgerust met de benodigde hulpmiddelen, zoals hoog-laagbed. Indien u verder specifieke hulpmiddelen nodig heeft, dan zorgen wij ervoor dat deze aanwezig zijn om uw verblijf zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. 

U heeft een eigen badkamer, voorzien van aangepast sanitair en een inloopdouche (voorzien van wandbeugels en hulpmiddelen). Het zorgpension is ingericht in een huiselijke gezellige sfeer. De kamer bevind zich op de begane grond en is rolstoel- en rollatorvriendelijk.

Ligging 
Zorgpension Tijdelijk Thuis bij Kaat is gelegen midden in het centrum van Lieshout met alle faciliteiten op loopafstand. Er zijn verharde paden aanwezig zodat u onbezorgd kunt wandelen en voldoende bankjes om op uit te rusten zodat u kunt genieten van de omgeving en de bedrijvigheid. En wat is er nu lekkerder dan in de zomer voor op het terras een ijsje te eten in het zonnetje bij YsbyBerry!

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf kunt u rekenen op aandacht, warme en vertrouwde zorg dichtbij huis. De persoonlijke zorg of ondersteuning word verleend door ons zorgteam van Zorgpension Tijdelijk Thuis bij Kaat in samenwerking met Zorg coöperatie “Tot uw Dienst”. 

Heeft u specifieke wensen dan vernemen wij die graag. We werken nauw samen met verschillende instanties en (thuis)zorg instellingen. Heeft u daarin specifieke wensen dan vernemen wij die graag. De maaltijdvoorziening is in handen van het zorgteam van Tijdelijk Thuis bij Kaat.

Desgewenst kunt u ook gebruik maken van andere voorzieningen die wij voor u verzorgen. Wilt u graag een bezoek van een kapper of pedicure, dan maken we graag een afspraak voor u. Deze kosten komen dan wel voor uw eigen rekening.